1. Sistemul de investire în rate pe care il oferim clientilor nostri NU este legat de vreo banca sau o institutie financiara de orice fel.

2. Aceasta facilitate va este oferita direct de noi, proprietarul terenului. Sistemul de rate NU implica nici un fel de comisioane!

3. Nu va cerem adeverinte de salariu sau calcule de venituri ! Credem ca, daca ati ajuns sa luati in considerare cumpararea unei parcele de teren, sunteti capabil sa va analizati situatia financiara si sa alegeti cel mai bun sistem de rate pentru dvs. astfel incat sa va permiteti sa aveti ceea ce va doriti intr-un aranjament financiar care sa va fie confortabil.

4. NU recalculam ratele in functie de vreun indicator financiar de creditare (LIBOR, EURIBOR sau altele). Ele sunt fixate la inceputul contractului, pentru toata perioada viitoare (1-3 ani) si puteti fi siguri ca ratele NU vor creste in nici un fel!

5. Sumele (eventualul avans precum si ratele) prezentata pe site-ul web in dreptul fiecarei parcele sunt ferme, clare, definitiveNU exista nici un alt fel de taxe, comisioane sau onorarii care sa va fie ascunse in vreun fel.

6. Odata ce ati stabilit ca va permiteti o investitie lunara, de exemplu pe 3 ani, de 150 euro, puteti fi sigur ca veti plati lunar DOAR echivalentul in lei a celor 150 euro ! Nimic mai mult!