La un număr de parcele am implementat un sistem, care este gândit sa ajute acolo unde este nevoie în societate.

Am identificat câteva proiecte sociale în care credem și propunem acelor clienți care doresc să ajute, fără a plăti niciun leu în plus, în oricare dintre aceste proiecte:

a. Copiii din Glodeanu – pe care îi puteți găsi pe Facebook sau pe acest site

b. Copiii de la Mărcuș – pe care îi puteți găsi pe Facebook sau pe acest site

c. Cantina socială susținută de Asociația Mană Cerească – descrierea activităților pe Facebook sau pe acest site si pe adevarul.ro

d. Centrul de copii susținut de Asociația Pro Vita Valea Plopului – descriere pe Facebook sau pe acest site

e. Hospice Casa Speranței – cu activitate descrisă pe Facebook sau pe acest site

f. Saracii din Dobârlău Vale – descriere pe Facebook sau pe acest site

g. Schitul Grid susținut de Asociația Strop de Cer – descriere pe Facebook

h. Cantina sociala „Multumesc” (Fundatia Bucuria Darului Brasov) – descriere pe Facebook sau pe acest site

Care este ideea ?

Dacă doriți să cumpărați o parcelă care are acest caracter social atașat puteți fie să ne plătiți integral prețul sau puteți să donați direct Dvs. un procent (aveți de ales între 10%, 20%, 30%, 40% sau 50%) la unul din proiectele de mai sus, urmând să ne plătiți nouă ca și preț doar diferența. Altfel spus, ca să fim mai clari, să luăm un exemplu: vă interesează o parcelă care costă pe site-ul nostru 8.000 euro și care are caracter social (la Generare Contract este activ câmpul aferent). Puteți fie să ne achitați nouă integral prețul ori puteți dona până la 4.000 euro unuia din proiectele de mai sus și să ne achitați nouă doar diferența de 4.000 euro.

Nu plătiți nimic în plus (din contră, la un preț de 4.000 euro taxele notariale sunt mai mici decât la un preț de 8.000 de euro) și împreună am făcut o faptă bună. Am ajutat niște copii sau am pus umărul la una din asociațiile / proiectele care fac bine în această țară.

Cum se face efectiv acest lucru ? Simplu … la momentul la care veți genera contractul pe site, la parcela pe care doriți să o cumpărați, puteți alege să bifați sistemul social, caz în care contractul se generează în mod corespunzător.