Dacă în 30 zile de la momentul la care v-ați decis să investiți într-unul din terenurile noastre, nu sunteți în continuare 100% mulțumiți de achiziția făcută, conform celor prezentate în articolele 3.2 si 3.3 din condițiile generale, vă returnăm banii, fără nicio condiție !

Cum anume ? Simplu ! …. descărcați această  solicitare de  restituire avans, o completați cu datele dvs., atașați la ea (scanat sau fotografiat) documentul cu care ați făcut plata și ni-o trimiteți prin orice modalitate (noi credem ca scanata, pe email e cel mai simplu).

Iar noi vă trimitem banii înapoi fără nicio obiecție sau comentariu.

Extras din termene si conditii generale (documentul integral il gasiti la datele fiecarei parcele)

3.2. Pentru o perioadă de 30 de zile de la data acceptării ofertei (data generării Contractului pe Site), cu excepția situației în care Contractul este cu achitare integrală, Cumpărătorului îi este recunoscut un drept necondiționat de a rezoluționa unilateral Contractul, fără vreo sancțiune.

În vederea exercitării acestui drept, Cumpărătorul va notifica pe Vânzător de intenția sa de a rezoluționa unilateral Contractul (prin completarea documentului numit „solicitare de restituire avans” și trimiterea acestuia pe adresa de e-mail de mai sus) iar Vânzătorul va lua act de aceasta și va confirma încetarea Contractului prin rezoluțiune.

3.3 În cazul în care Cumpărătorul a efectuat deja una sau mai multe plăți, Vânzătorul va restitui integral plata efectuată către el (scăzând numai contravaloarea comisioanelor bancare percepute pentru încasarea și cea pentru restituirea sumelor) în termen de 30 de zile de la încetarea Contractului.