Suntem un grup de investitori persoane fizice, care activam pe piata de terenuri extravilan si intravilan din judetul Brasov (exclusiv din afara municipiului Brasov) inca din anii ’90. Am avut, in decursul acestor ani, o serie de proiecte finalizate cu succes si cateva sute de parcele vandute la mai mult de 250-300 de clienti. Un timp indelungat (cca. 12 ani, din 2004 si pana in 2016) am activat impreuna cu mai multi parteneri sub numele de societatea comerciala Brasov Logistic Park SA, care a fost un dezvoltator de terenuri din judet. Nu ne-am ocupat de alte proiecte imobiliare (blocuri, case, ansambluri rezidentiale) nu am avut agentii imobiliare, si nu am facut altceva pe piata imobiliara.

La acest moment intentionam sa vindem (in perioada imediat urmatoare) toate parcelele de teren care sunt prezentate pe acest site, fara a ne mai implica in dezvoltarea alte proiecte. Vom mai duce la final proiectele La Dumbrava 2 si Strop de Cer, iar după ce vom vinde toate parcelele de acolo ne vom retrage de pe piata. Filosofia noastra a insemnat terenuri pe care le-am mostenit din familie iar unele le-am cumparat destul de ieftin acum 15-20 de ani, la care am facut PUZ-urile, le-am trecut in intravilan si le-am dezmembrat, fapt ce ne permite sa avem cele mai mici preturi din tara la aceste terenuri !

Dorim sa lucram cu seriozitate si profesionalism si sa oferim in continuare clientilor nostri terenuri bune si la un pret corect, fara surprize neplacute.

Gasiti pe acest site cele 7 avantaje ale terenurilor noastre – tot atatea motive sa investiti in ele.

Teren la pret corect, intr-o locatie buna, cu situatie clara juridic, urbanistic si cadastral. Toate acestea sunt ingredientele perfecte ale unei investitii reusite.

Cumpărarea unui teren este pentru multi oameni un proiect care se întâmplă o singura data în viata. Pentru că avem încredere în ceea ce vă oferim, inainte de a face aceasta investitie aveți acces total la absolut toate informatiile pe care le avem despre teren in asa fel incat sa fiti siguri ca faceti o buna achizitie si ca banii dvs. se investesc intr-un bun de valoare.

Chiar inainte de a intra in contact cu noi puteti descarca de pe site schițe, extrase CF, Planuri de Urbanism Zonal și General, modelele de contracte, astfel incat sa stiti exact ce cumparati.

Nu avem si nu am avut conflicte cu clientii cu care sa mergem in instanta – toate problemele ce au aparut pe parcurs (inerente) le-am rezolvat constructiv si intr-o viziune castig-castig.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari si nelamuriri.  La multe dintre ele am raspuns deja in sectiunea FAQ a acestui site, dar ne face placere sa discutam cu Dvs. ori de cate ori ne veti contacta.

Noi credem cu tarie faptul ca, spre deosebire de bani, terenul acesta nu se poate pierde, nu degradeaza, nu e furat si nici „pierdut” in falimentul vreunei banci. Indiferent ce ar spune unii carcotasi, un teren ramane cea mai sigura investitie pentru urmatorii 15-20 ani.