PREȚ

Terenurile noastre au un preț mai mult decât corect: ele sunt oferite clienților noștri la CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA !

Daca gasiti un teren comparabil (curti constructii intravilan, cu PUZ aprobat, parcelat, de dimensiuni comparabile, etc.) la un pret mai bun decat pretul nostru promitem sa va oferim parcela dorita la pretul gasit de dvs. ! Insa, suntem linistiti pentru ca stim ca o oferta mai buna decat a noastra nu veti gasi!

Iar ca sa fie si mai accesibil, oferim teren si in rate, fara banci sau intermediari – direct de la noi (de la proprietar), pe maximum 3 ani, chiar si cu avans zero! Astfel, si Dvs. va puteti permite o parcela – o rata de decentă lunar, timp de 1-3 ani e OK pentru o investitie inteligenta.

LOCATIE

Daca va doriti o parcelă de teren in linistea naturii, departe de zgomotul, aglomeratia si praful din oras, intr-un cadru natural deosebit, la poalele muntilor, cu acces direct din DN1, atunci sunteti in locul potrivit.

JURIDIC

Suntem proprietarii terenului, iar nu niste intermediari – fiecare parcela de teren pe care o oferim aici ne apartine. Tot terenul a fost cumparat legal, a fost trecut printr-un proces extensiv si amplu de urbanizare si trecere in intravilan si nu exista litigii de nici un fel asupra sa.

CADASTRU

Fiecare parcela de teren este dezmembrata si individualizata pe teren si fiecare parcela de teren oferita la vanzare are exact suprafata din acte. Puteti descarca de pe site, in liber acces, schita oricarei parcele, cu coordonate in sistemul Stereo 70.

URBANISM

Pentru toate proiectele noastre s-au aprobat de catre Consiliul Local si de cel judetean câte un Plan de Urbanism Zonal (PUZ) care reglementeaza ce se poate construi pe fiecare parcela. Daca vreti sa construiti pe viitor o pensiune sau o vila, puteti fi sigur ca totul este in regula. Puteti descarca si consulta elementele acestui PUZ de pe site.

TRANSPARENTA

Toate informatiile pe care le avem despre teren, toate documentele necesare precum si ansamblul procedurilor de urmat sunt prezentate public si transparent pe acest site. Puteti descarca si consulta: PUZ-ul, ante-contractul, exemple de contracte de vanzare-cumparare notariale, planul de ansamblu al proiectului, schitele tuturor parcelelor, etc. – tot ceea ce doriti si va este necesar pentru a face cea mai buna decizie de investire.

30 ZILE DE GARANTIE (MONEY BACK)

Stim ca achizitia unui teren este pentru multi un proiect care se intampla o singura data in viata. De aceea ne dorim ca totul sa fie OK si mai ales sa nu existe surprize neplacute. Pentru ca avem incredere in ceea ce va oferim si pentru ca stim ca terenurile noastre sunt terenuri la care totul e in regula va oferim garantia banilor achitati (timp de 30 zile de la momentul semnarii unui ante-contract) fara intrebari si fara alte probleme. Puteti fi siguri ca ati facut o achizitie buna … iar daca nu sunteti sigur, nicio problema – va returnam banii. Detalii in articolul 3.2 din Termene si Conditii, document pe care il puteti descarca de la datele oricarei parcele.