Pentru acei clienti potentiali care doresc sa ajunga la parcelele de teren de constructii din zona Brasov, din proiectele prezentate pe site-ul La Dumbrava (Strop de Cer, Strop de Verde, La Dumbrava 1 si 2) impreuna cu partenerii nostri de la Code House Software SRL din Pitesti, am dezvoltat o aplicatie pentru posesorii de iPhone si iPad care ajuta extrem de mult la regasirea parcelelor pe teren.

Aplicatia se descarca cu usurinta din Apple Store (ori se cauta „La Dumbrava”, ori se scaneaza QR code-ul atasat acestui articol) si se instaleaza pe device.

Asa arata pagina aplicatiei din App Store (de pe un iPhone 6s):

Ecranul principal al aplicatiei este cel din imaginea de mai jos. Cu un click pe Butonul „Proiecte” se observa toate proiectele de pe La Dumbrava si toate parcelele

Cu apasare pe butonul Legenda se observa statusurile parcelelor (cu verde parcelele libere) si traseul DN1 si cele doua trasee alternative ale autostrazii A3 (galben, respectiv rosu).

Aplicatia are in zona Setari posibilitatea de a centra harta in jurul pozitiei curente (foarte utila cand ati ajuns deja pe teren).

De asemenea, la un click pe o parcela verde apar toate detaliile acesteia.